wandelcoaching

Wandelen is erg gezond. Je hart, bloedvaten, bloeddruk, cholesterol, botten en spieren, gewicht en geheugen, alles heeft baat bij een goede wandeling.

Maar wandelen heeft ook een heel positieve invloed op hoe je je voelt. En het mooie is: je hoeft er alleen maar de deur voor uit te lopen.

Wanneer je niet helemaal lekker in je vel zit, wanneer je het gevoel hebt dat je een beetje vast zit of niet goed weet hoe je verder moet, dan kan wandelcoaching helpen. We bespreken waar je nu staat in je leven, we onderzoeken samen waar je energie van krijgt en wat je energie kost en gaandeweg wordt duidelijk welke kant je op wil en welke stappen je daarvoor gaat zetten. En dit alles doen we terwijl we wandelen.

Bij voorkeur doen we dat in de natuur. Tijd doorbrengen in de natuur leidt tot een vermindering van pijn en negatieve emoties zoals boosheid, vermoeidheid en somberheid. Het zorgt voor een toename aan positieve gevoelens en energie. Het geeft ruimte en lucht en geeft alleen hierdoor vaak al een andere beleving van de dingen waar je tegenaan loopt.

Een enkel gesprek kan soms al voldoende zijn om weer vooruit te kunnen. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om een aantal keer af te spreken en een traject te doorlopen.

Neem gerust contact op voor meer informatie of het plannen van een afspraak.