leefstijlcoaching

    tarieven

GoGoFit biedt verschillende pakketmogelijkheden:

€ 169,-

GoGoStart

In totaal 3 sessies waarvan 1 face-to-face en 2 online.

 

 

In sessie 1 gaan we in op je huidige leefstijl. We bepalen wat je doel is.

In sessie 2 en 3 bespreken we welke gedragsveranderingen je kunt door maken om je doel te bereiken. Denk hierbij aan je voeding, de mate waarin je beweegt, de kwaliteit van je slaap en hoe je met stress omgaat en wat de energiebronnen zijn in jouw leven; waar word jij echt blij van?
 

Tussentijds is ook altijd contact via whatsapp mogelijk.

GoGoMedium

In totaal 6 sessies van 1 uur. In overleg maximaal 3 wandelsessies / huisbezoeken.

 

In dit traject coach ik je wat langer. Ook dit traject begint met het vaststellen van je huidige situatie en je doelen. Vervolgens maken we een plan om je doelen te bereiken en bespreken we hoe de uitvoering lukt. We bespreken hoe je kunt voorkomen dat je terugvalt. En we kijken wat je kan doen als het toch een keer fout gaat en je een terugval hebt. 

Tussentijds is ook altijd contact via whatsapp mogelijk.

 

€ 429,-

GoGoMax

In totaal 10 sessies van 1 uur. In overleg maximaal 5 wandelsessies / huisbezoeken.

 

Een uitgebreid traject dat minimaal een halfjaar in beslag zal nemen. Maar dan hebben we ook ruim de tijd om dieper in te gaan op verschillende leefstijlaspecten die bij jou om aandacht vragen. We maken een plan van aanpak, we maken een plan om te voorkomen dat je terugvalt en we maken een plan voor als het zwaar is en je toch terugvalt. We brengen je netwerk in kaart om steunbronnen te vinden. En we gaan vooral ook in op de dingen in je leven die je blij maken en energie geven. We gaan uitzoeken hoe je dit uit kunt breiden. We sluiten af met een eindevaluatie.

Tussentijds is ook altijd contact via whatsapp mogelijk.

€ 649,-

Losse sessies:

 

Losse afspraak, locatie in overleg (60 minuten):                                € 85,-

Losse sessie online via Zoom (60 minuten):                                         € 50,-

Informeer ook bij je werkgever naar mogelijkheden. Werkgevers zijn gebaat bij fitte werknemers die goed in hun vel zitten. Vaak is het mogelijk om vanuit een loopbaanbudget leefstijlcoaching in te zetten.